Szőlőskert fogadó - Gelencsér Laci (aki a fogadó tulajdonosa) egyebekben mesterszakács, ezért ha Nagykanizsa felé jártok feltélenül egyetek is nála valamit. (Főleg vargánya gombát!) Hivatkozzatok arra, hogy MMS tagok vagytok Szekszárdról, és különleges elbánásban lesz részetek.
Napkollektorok
- A cég vezetője arról híres, hogy ő vette meg azt a talicskát, amit kifestettetek, és amiben az egyik évzárón betoltuk a kupáinkat, no meg a Dorkát. Amúgy mindenhova tud napelemet szerelni. Például feltesz egyet a hátatokra, így soha nem fáradtok el a táncolástól.

Eszterbauer borászat
- Aki ememeses, az Eszterbauer bort iszik, és visz ajándékba. A balatoni táborokat például mindig úgy kezdjük, hogy a gondnok és a szakács bácsi kap egy üveggel. Cserében lehettek egy kicsit hangosabbak, és kaphattok repetát. Egy kemény  edzés után is jól jön  egy pohár "Öröm" rosé fröccs, de persze azt nem Nektek, hanem Apukátoknak kell meginnia.

Márkerbútor
- Majáéknál mindenki sportol. Az Anyukája is jár fitness órákra, az Apukája pedig a KOCKA KLUB többszörös fellépő, mozgásművész tagja, aki futott már maratont lassan, és szaladt bikák előtt gyorsan. Az ő cégüknél dolgozik a Nyéki Gábor (Brigipapa) is, aki szintén sokat tapasztalt és képzett táncos. Vegyetek tőlük konyhabútort, meg minden mást!

Transzdaru Kft
- Szerintünk bármikor szükség lehet egy darura! Mondjuk fel akarjuk juttatni az egyre dagibb (mások szerint egyre kisebb fejű) Mazsola kutyánkat a teraszra. No, kinek szólunk akkor? Természetesen a  KOCKA KLUB-os táncosnak, Gábor Miklósnak (Anitapapa).

Relax Wellness központ
- Hát itt lakunk, ahol a főnök a KOCKA KLUB névadója. Vagy sárkányjelmezben látjátok őt, vagy rohangálva.  Többek között a Papa borozóba, ahol a Papák is szoktak találkozni. (És ahol érvényes a Kocka kártyátok!) A Gábornál dolgozik most a Niki, és a KOCKA KLUB tag, raszta frizurás Pumy. Beszéljétek rá a szüleiteket, hogy jöjjenek a házba szoláriumozni, szaunázni, aerobikozni, fallabdázni, bowlingozni, és utána egyenek Bazi tálat!

West autóalkatrész
- Márti és Laci az Egyesület megalakulása óta segítenek nekünk. (Az öreglányok még emlékezhetnek rá, hogy az egyik kiállításon az ő standjukon volt az a testfestő, aki minden fellépőre rárajzolta az Aliscamobil emblémáját.)A boltjukban pedig csupa érdekes dolgot várolhattok. Lengéscsillapítót, vezérműszíjat, jobb első sárvédőt, no meg akkora tetőcsomagtartót, amibe a nyaralások összes cucca belefér. Szóljatok tehát Apának: az ünnepeken kérjen alkatrészeket magának!

Állatvédők Szekszárdon
-
Most már sokan jártatok a menhelyen, így ismerősként térhettek oda vissza. A kutyusok biztosan emlékeznek majd kőlevesre, és arra a sok kajára, amit vittetek nekik. Szilviék továbbra is várnak tőlünk minden ajándékot, mi pedig viszünk is nekik.

visza az oldal elejére